De smoothie van deze week is er eentje met paksoi, mango en banaan. De waterachtige structuur van de paksoi wordt lekker romig met mango en banaan. Een heerlijke frisse combinatie met weer een andere soort bladgroente. De smoothies blijven mits koel bewaard twee dagen goed. Je kunt ze ook s'avonds maken zodat je s'ochtends meteen een lekkere start kunt maken.
Green Smoothie met paksoi mango banaan
750 ml water
de groene bladeren van 1 paksoi
1 banaan
1 mango
Doe het water in de blender. Snijd de bladeren van de paksoi. De witte stelen kun je stoven of roerbakken als bijgerecht bij je avondmaal. De bladeren goed wassen en in stukken scheuren. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukken. Voeg dit samen met de gepelde banaan in de blender en zet de blender op de hoogste stand tot alles een romige consistentie heeft en er geen losse stukjes paksoi meer te zien zijn.
Fijne week iedereen!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten