zondag 27 januari 2013

Feed me back!

Ik ben nu een tijdje bezig met mijn blog maar begreep van een aantal mensen dat het blijkbaar niet zo makkelijk is om een reactie te plaatsen op de site.
Ik zou het wel heel erg leuk vinden om wat feedback van jullie te ontvangen op de recepten. Mochten jullie het leuk vinden, heb je vragen of wil je gewoon wat kwijt, dan kun je me e-mailen via hello@mrsgreen.nl.

Hope to hear from you!

6 opmerkingen:

  1. Hallo,
    Ik heb je gevonden via het etos blaadje. Leuk al die tips en recepten! Ga je zeker volgen.
    Waarom zou het moeilijk zijn om een reactie achter te laten? Heb er geen problemen mee. Misschien bedoelen ze de code die in moet voeren? Daarbij is het belangrijk dat je ook het cijfer invult, dat is misschien iets moeilijker te lezen dan de letters.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hai Gigi,
      Wat leuk om te horen dat je me volgt. Ik vind het een eer dat mensen met mijn recepten en inspiratie zelf aan de slag gaan.
      Ik hoop je dus nog lang te kunnen voorzien van lekkere gezonde recepten.
      Groeten,
      Mrs. Green

      Verwijderen
  2. Om het makkelijker te maken zou je de verificatie voor reacties kunnen uitschakelen en dan in plaats daarvan, om toch eventuele spam te voorkomen, instellen dat je alle reacties moet goedkeuren voor ze geplaatst worden.Dat kost weinig tijd en maakt het veel makkelijker om een reactie achter te laten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank voor de tip Sonja. Heb de instellingen aangepast. Ben benieuwd of het zo voor andere lezers gemakkelijker is om te reageren.
    Groetjes
    Mrs. Green

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Al geruime tijd was ik van plan om smoothies te gaan maken. Jouw mango banaan paksoy was de eerste en beviel me goed.Misschien toch maar een blender kopen, toch iets makkelijker dan de staafmixer.
    Sinds 6 weken gebruik ik ook geen zuivel, maar die recepten met geitenkaas zien er erg aanlokkelijk uit.
    Ik ga je zeker volgen, erg lekker allemaal en ook nog goeie tips, bedankt daarvoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel graag gedaan! Een blender zal een wereld van verschil maken. Alles wordt veel fijner gemalen waardoor alle vitamines en enzymen vrijkomen en makkelijker worden opgenomen in je lichaam. Heel veel succes!
    Groeten,
    Mrs. Green

    BeantwoordenVerwijderen